Länkar‎ > ‎Produktionsutrustning‎ > ‎

Charkutrustning

Företaget säljer begagnade maskiner och utrustning för slakteri- och chark.
 
Startkultur, fiber-, plast- och kollagentarm, krymppåsar, skinknät och kryddor.
 
Rökspån och mindre rökar
 
Natur och artificiella tarmar, lakemedel och kryddor. 
 
Vakuumpackmaskiner
 
Försäljning av maskiner och utensilier för slakt, styck, chark, butik, restaurang och storhushåll.
 
Produktutveckling, konsultation/rådgivning, EU ekologiskt & KRAV anpassade lösningar, kryddor, startkulturer, marinader, plasttarmar, tygpåsar med motiv för salamiproduktion, charkuterimaskiner m.m.
 
Säljare av kryddor och tillsatser
 
Skärmaskiner, spisar, ugnar, diskmaskiner, vattenbad m.m.
 
Företaget har bland annat slakt-, charkutrustning.
 
Mätinstrument
 
Projekterar, konstruerar, tillverkar och monterar slakt- och styckningslinjer.
 
Snabbhackar, blandare, kvarnar m.m.
 
Nya och begagnade livsmedelsmaskiner som vacuumpackmaskiner, köttkvarnar, bandsågar, köttblandare m.m. 
 
Maskiner och tillbehör för korvtillverkning
 
Mindre rökar
 
Slipmaskiner, köttkvarnar, knivar, skärpstål m.m.
 
En WEB-shop med fjälster i kortare längder på tub, startkultur, korvkryddor. Här finns även rexeptlänkar m.m.
 
Ett företag som säljer en modulutrustning för hantverksmässig slakt. Information på svenska, engelska, tyska, danska, franska och norska.
 
Slakt- och charkmaskiner
 
Företaget säljer korvskinn, köttnät och andra produkter till charkföretag.
 
Vakuumförpackningar, tråg, krymp och sträckfilm.
 
Säljer ny och begagnad utrustning. Bland annat skärmaskiner, köttkvarnar m.m.
 
Termometrar, pH mätare och andra mätinstrument.
 
Köttkvarnar, skärmaskiner m.m.
 
Startkultur, snabbhackor, köttkvarnar, korvstoppare, kryddor, tarmar, klimatanläggningar m.m.
 
Köttkvarnar, köttsågar, skärmaskiner, vacmaskiner, korvsprutor m.m.
 
Rökskåp, Kokskåp, Stekskåp, Klimatanläggningar m.m.
 
Köttkvarnar, snabbhackor, korvstoppare m.m.
 
Bygger färdiga slakterimoduler till bland annat kaninslakterier.
 
Produkter för paketering
Comments